Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Mozaïeken worden al sinds de oudheid gebruikt om huizen nog mooier te maken. Anno 2018 zijn mozaïek tegels nog steeds erg populair. En dat is niet voor niets, want met deze kleurrijke, kleine kunstwerkjes creëert u nog meer sfeer in uw woning. De Tegelgalerie heeft een mooie collectie in vele kleuren, motieven en materialen voor u samengesteld. Leest u mee?

Een oogstrelend resultaat
Vele mozaïek tegeltjes vormen samen het ontwerp in de badkamer, keuken of tegelvloer. Ook als luxe spiegelomlijsting of zwembadrand worden onze mozaïek tegels vaak toegepast. Een combinatie van meerdere unikleuren of kleurrijke motieven resulteert gegarandeerd in een oogstrelend resultaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze prachtige blauwtinten? Zo begint u elke dag toch vrolijk en blij als u de badkamer inloopt?

Blue Heaven MosaicBorneo MosaicCrystal Blue Mosaic

Rust en ruimte
Door het toepassen van witte tegels of natuurtinten oogt een ruimte juist weer ruimer en lichter. Witte tegels zorgen voor een strak en fris uiterlijk, terwijl natuurtinten weer een gevoel van rust en ruimte geven.

Arctic MosaicBeige Hawaii MosaicBrickbond Pearl Mosaic

Vele materialen
Bij Tegelgalerie kunt u terecht voor mozaïek tegels in vele soorten materialen. Denk daarbij aan glas, kokosnoot, metaal, parelmoer, natuursteen en – ja, u leest het goed – goud. Speciaal voor diegenen die houden van een kwalitatief hoogwaardige uitstraling met een gouden randje bieden wij verschillende met goud verwerkte mogelijkheden.

Byzantium Gold MosaicPaparazzi MosaicEastern Light Mosaic

We love Ibiza!
Kleurrijk en vrolijk. Met de Ibiza serie van Original Style haalt u de Spaanse zon en sfeer naar uw huis! Benieuwd naar andere vrolijke kleurtjes en mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze webshop!  


Ibiza Mosaic


Eenvoudig toepasbaar
Mozaïek tegels kunnen, afhankelijk van het materiaal, eenvoudig op vele oppervlakken worden toegepast. Onze medewerkers voorzien u graag van een goed advies. Wilt u het liever uitbesteden aan een professional, dan nemen wij het leggen van de tegels, graag voor u uit handen.

Contact mozaïek tegels
Wij denken graag met u mee over diverse mogelijkheden voor uw situatie. U bent van harte welkom in onze showroom in Halsteren voor een maatwerkadvies. Bellen (0164 – 746010) of mailen (info@tegelgalerie.nl) mag vanzelfsprekend ook. Tot snel bij Tegelgalerie!


 
    14-05-2018 13:47     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.