Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

LEVERTIJDEN

Een deel van ons assortiment is voorradig. In de meeste gevallen zijn wij afhankelijk van de voorraden bij de fabrikant. De 'ongeveer' levertijd staat altijd aangegeven bij het artikel. Is een snelle levering gewenst neem dan contact met ons op.

AFHALEN
Op afspraak kunt u uw bestelling ook afhalen in ons magazijn of indien van toepassing een ander afhaalpunt in Nederland.

VERZENDKOSTEN
Voor Nederland en Belgie bedragen de vrachtkosten € 25,00* per levering bij bestellingen < 250,00

Voor leveringen in Duitsland bedragen de vrachtkosten € 50,00* per levering bij bestellingen < 500,00
*slechts een gedeelte van de werkelijke kosten berekenen wij aan u door

BEZORGING
De leverdatum wordt in samenspraak met u ingepland. Leveringen worden op werkdagen doorgaans tussen 08.00 en 17.00 uur geleverd. 

BEZORGING PAKKETTEN
Pakketten tot 50 kg worden in veel gevallen via de postbezorger aangeboden. Boven de 50 kg wordt de zending aangeboden via een vervoerder op een pallet.

BEZORGING OP PALLET
Levering vindt uitsluitend plaats op de begane grond. Leveringen worden uitgevoerd door één persoon. Vanaf de vrachtwagen zal zo dicht mogelijk bij de drempel van de voordeur geleverd worden op een verharde ondergrond. Voor de verdere bestemming in woning of gebouw moet u zelf zorg dragen.

CONTROLE NA LEVERING
Controleert u na levering altijd de materialen. U heeft 48 uur de tijd om de materialen te controleren op juistheid en eventuele gebreken. Mocht er onverhoopt een artikel beschadigd zijn dan kunt u ons binnen deze termijn een e-mail sturen met een foto en wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen.

NIET THUIS
Mocht u niet thuis zijn op de afgesproken leverdag dan zal de bezorger voordat hij vertrekt eerst nog contact met u of ons opnemen om te overleggen wat de beste optie is. Als dit geen oplossing biedt dan zal de bezorger de bestelling weer mee retour nemen. In overleg wordt de levering op een later tijdstip opnieuw aangeboden. Hiervoor worden extra bezorgkosten gerekend.