Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

LEVERTIJDEN
Een deel van ons assortiment is voorradig. In de meeste gevallen zijn wij afhankelijk van de voorraden bij de fabrikant. De 'ongeveer' levertijd staat altijd aangegeven bij het artikel. Is een snelle levering gewenst neem dan contact met ons op.

AFHALEN
Op afspraak kunt u uw bestelling ook afhalen in ons magazijn of indien van toepassing een ander afhaalpunt in Nederland.

VERZENDKOSTEN
Voor Nederland en Belgie bedragen de vrachtkosten (pallet) € 65,00 per levering bij bestellingen < 750,00

Voor leveringen in Duitsland bedragen de vrachtkosten (pallet) € 95,00 per levering bij bestellingen < 750,00

BEZORGING
De leverdatum wordt in samenspraak met u ingepland. Leveringen worden op werkdagen doorgaans tussen 08.00 en 17.00 uur geleverd. 

BEZORGING PAKKETTEN
Pakketten tot 20 kg worden in veel gevallen via de postbezorger aangeboden. Boven de 20 kg wordt de zending aangeboden via een vervoerder op een pallet.

BEZORGING OP PALLET
Wij leveren de goederen tot de eerste drempel op de begane grond. Woont u in een appartement of flat dan bezorgen wij uw bestelling tot aan het portiek.

Leveringen worden uitgevoerd door één persoon. Vanaf de vrachtwagen zal de pallet zo dicht mogelijk bij de drempel van de voordeur geleverd worden mits een verharde ondergrond beschikbaar is. Het kan dus gebeuren dat we de pallet niet tot aan de voordeur kunnen brengen. Voor het verplaatsen van de geleverde goederen naar een gewenste ruimte binnen- of buitenshuis moet u zelf zorg dragen.

CONTROLE NA LEVERING
Controleert u na levering altijd de materialen. U heeft 48 uur de tijd om de materialen te controleren op juistheid en eventuele gebreken. Mocht er onverhoopt een artikel beschadigd zijn dan kunt u ons binnen deze termijn een e-mail sturen met een foto en wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen.

Let op! Wij vergoeden geen kosten of gevolgschades die eventueel ontstaan wanneer aan uw bestelling gerelateerde werkzaamheden niet kunnen doorgaan of moeten worden verplaatst vanwege een vertraagde levering of een vertraagd transport.

NIET THUIS
Mocht u niet thuis zijn op de afgesproken leverdag dan zal de bezorger voordat hij vertrekt eerst nog contact met u of ons opnemen om te overleggen wat de beste optie is. Als dit geen oplossing biedt dan zal de bezorger de bestelling weer mee retour nemen. In overleg wordt de levering op een later tijdstip opnieuw aangeboden. Hiervoor worden extra bezorgkosten gerekend.